• Welcome

  • Welcome


  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  asics nimbus

  Junior Member


  **
  6

  0
  #1
  asics nimbus
  Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III asics nimbus The Cove release-informatie 30 augustus, 2010 Ronnie Fieg s lijn van Asics Gel Lyte III s is absoluut een lichtpuntje in hun catalogus van releases. De man heeft de hardloopschoen opnieuw aangewakkerd met zijn nieuwste geweldige The Cove. De schoenen worden vrijgegeven voor vrijlating op vrijdag 3 september om 10.00 uur EST. Deze zijn ingesteld om online te worden vrijgegeven en op de Soho-locatie in de David Z-winkel. Zoals gebruikelijk worden er slechts 225 paar op de markt gebracht dus handel snel. Asics Gel-Lyte III grijs / rood / groen herfst 2010 25 aug. 2010 Nu beschikbaar in Tokio bij mita is deze nieuwe colorway in de klassieke Asics Gel-Lyte III. De schoen maakt deel uit van de releases van Asics in de herfst van 2010 en heeft een levendig ontwerp, dat bestaat uit verschillende tinten, waaronder grijs, rood en groen. Ze hebben ook een combinatie van materialen langs de bovenkant, waaronder nubuck, suède en mesh. We zijn er vrij zeker van dat ze binnenkort stateside zullen vrijgeven. 

  Soraya YD For asics dames Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III THE COVE 26 aug 2010 Ronnie Fieg richt zijn creatieve blik opnieuw op de Asics Gel Lyte III. Het silhouet heeft de laatste tijd behoorlijk wat aandacht gekregen, grotendeels voor een deel aan het werk dat Ronnie heeft gedaan. Zijn nieuwste creatie, gefotografeerd op Aruba met het Colombiaanse model Soraya Yd, heeft asics schoenen een blauw bovenwerk van suède, licht geaccentueerd met wit over het Asics-logo op de zijpanelen. Witte veters spelen een groot deel van het ontwerp en mengen zich met de gebroken witte tussenzool. Ten slotte draagt een zwarte buitenzool het gewicht van de hele sneaker. Blijf op de hoogte als de release-informatie zal verschijnen. 

  Asics Gel Lyte III Black / Gray / Violet / Lime 16 augustus 2010 Terwijl Ronnie Fieg veel aandacht heeft gekregen voor de Asics Gel Lyte III, heeft Hanon zijn eigen run van de gelimiteerde hardloper op voorraad. Het 21-jarige model is in een Black / Gray / Violet / Lime-colorway geplaatst en blijft trouw aan zijn roots door dezelfde colorway te delen als asics sale het origineel. Grijs en zwart nemen de meeste taken, terwijl viooltjes en limoen de achterbank als accenten spelen. Als je een paar Ronnies niet hebt kunnen pakken, of als je alleen maar hulde wilt brengen aan het origineel, zijn ze ingesteld op $ 114. 

  Ronnie Fieg xCulture Shoq x Asics Gel Lyte III Preview II 30 juli 2010 Lijkt erop dat Culture Shoq en Ronnie Fieg ons gewoon blijven plagen met afbeeldingen van hun aankomende samenwerking op de Asics Gel Lyte III. Net als de vorige teaser krijgen we slechts één invalshoek. We kunnen echter zien dat het bovendeel meestal wit is, met zwart een sterke secundaire positie. Paars wordt gebruikt als primaire accentkleur en wordt op de buitenzool en gedeeltelijk op de branding gezien. Dit hoopt op een volledige blik op de schoenen tegen het einde van de volgende week. 

  Ascis Gel Lyte III en Asics GT II Preview 16 juli 2010 De Ascis Gel Lyte III en Asics GT II zullen volgend jaar een grootse entree maken en we hebben een mooie blik op enkele van de modellen die gepland zijn om uit te brengen. Van wat we hebben gehoord, zullen ze verschijnen in de lente / zomer van 2011 en ze kleuren we hier bevestigen dat feit. Van groen en geel, tot oranje en rood, tot blauw en wit, de kleurstellingen op beide modellen lijken op te vallen tijdens de lente / zomer maanden. Als ik alleen maar naar deze dingen kijk, vraag ik me af of Ronnie Fieg hier een greep op asics fuzex krijgt. 

  SlamJam x Asics Gel Lyte III 7-jul-2010 Asics sluit aan bij de Slam Jam voor dit nieuwste silhouet met een fikse gradiëntvervaging. De schoen maakt gebruik van een van de betere kleurenmanieren die we hebben gezien bij het gebruik van bruin, rood en groenblauw. Ze komen allemaal naar voren.Tan en rood staan centraal als de kleur van voren naar achteren vervaagt, maar de accentuerende teal zet echt uit dingen uit via de veters en voering. De kans is groot dat deze niet beschikbaar zullen zijn in de staten, [Image: asics%20fuzex-745nys.jpg] maar als we erachter komen, laten we je dat weten.
  06-29-2018, 09:13 AM
  Find


  Forum Jump:


  Users browsing this thread: 1 Guest(s)

  About Stercore • Forum

  We want to make everything around here a LITTLE better at least, giving support to every single person that is trying to learn something Stercore Team, sincerely, whish a good luck for everyone that enjoy these sourcers to make the community BETTER, UNIQUE and CREATIVE again.
  Cheers!

  Links 2